OBOTIZE Over ons

Pioniers in Metaalbewerkingsautomatisering

Bij Obotize verleggen we de grenzen van wat mogelijk is in de metaalindustrie. Opgericht in 2023, is ons bedrijf ontstaan vanuit een passie voor technologie en een jarenlange ervaring en dus goed begrip van de uitdagingen in de metaalsector. Onze missie is om innovatieve automatiseringsoplossingen te bieden die niet alleen efficiënt, maar ook betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn.

Expertise Ontmoet Innovatie

Onze kracht ligt in ons ervaren team, dat een unieke mix van vaardigheden samenbrengt. Van diepgaande industrie-expertise tot geavanceerde technische kennis, wij zorgen ervoor dat elk aspect van onze cobots gericht is op het maximaliseren van uw productiviteit en het minimaliseren van uw kosten. Antal Driessen, met zijn gerenommeerde achtergrond in de metaalindustrie, brengt waardevolle inzichten die ons helpen bij het ontwerpen van machines die écht aansluiten bij uw behoeften.

Technologie die werkt voor U

Onze collaboratieve robots (cobots) zijn speciaal ontworpen om samen te werken met uw medewerkers, waardoor processen worden versneld en efficiëntie wordt verhoogd zonder in te boeten aan kwaliteit. We begrijpen dat elke metaalbewerkingsomgeving uniek is, dus onze aanpak is altijd op maat en afgestemd op uw specifieke uitdagingen en doelen.

Duurzame groei

Duurzaamheid en constante verbetering zijn kernwaarden bij Obotize. We streven ernaar om niet alleen de productiviteit te verhogen, maar ook om een positieve impact te hebben op de werkplek en het milieu. Dit betekent het creëren van oplossingen die energie-efficiënt zijn en die bijdragen aan een veiligere, gezondere werkomgeving.

Klaar voor de toekomst

De wereld van metaalbewerking staat niet stil, en dat doen wij ook niet. We blijven nieuwe wegen verkennen en technologieën ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we samen voorop blijven lopen!